Van de voorzitter en even niet van de voorzitter

Beste vrienden,

Op het moment van schrijven is Eef al aan het genieten van een welverdiende vakantie. Daarom maar weer even niet van de voorzitter. Meerdere leden hebben op de één of andere manier een vakantie genomen of gepland. Met passende maatregelen kan dat gelukkig weer. Daarmee vervalt voorlopig wel de behoefte aan de extra clubavond op de donderdag.

We hebben gemerkt dat de clubmomenten super belangrijk zijn, zowel voor het clubgevoel als voor de eigen modelspoorroutine, misschien nu wel meer dan ooit. Het was de afgelopen maanden gemakkelijk om te wennen aan andere activiteiten op ’onze’ clubmomenten en voor je het weet wordt zoiets een nieuwe routine. Door het ontbreken van beurzen en evenementen op de korte en middellange termijn valt ook al een belangrijk deel van de hobby weg. Samen op stap zit er voorlopig nog niet in. Alleen met creativiteit en solidariteit kan de club deze moeilijke periode doorstaan. Blijf dus vooral komen, ook al is het soms misschien wat minder gezellig en vertrouwd.

Zowel de vakantiegangers als de thuisblijvers wensen we een mooie gezamenlijke tijd, mooi weer en ontspanning toe. Hopelijk treffen we elkaar in goede gezondheid na de vakantieperiode voor een nieuw, maar ander, modelspoorseizoen.

Frits Ruwhoff

De voorzitter op vakantie met zijn boot

(Nagekomen) Beste vrienden,

Het was goed een groot aantal van jullie in goede gezondheid weer te zien in ons verenigingsgebouw en te horen dat het jullie goed gaat! Hoewel we open zijn met beperkingen is de sfeer uitstekend. We gaan proberen om dit de komende maanden zo te houden en nemen de beperkingen voor lief.

Blijft u wel allemaal alert??

De afspraken en regels kunt u teruglezen in de mail die u gehad hebt voor de heropening. Het beurs-seizoen moet helaas als verloren worden beschouwd. Het wachten is gewoon op een vaccin. Maar gelukkig is Bentink in Apeldoorn gewoon open…

U ontvangt als u aanwezig geweest bent een rekening voor uw consumpties van onze penningmeester. Wilt u die zo snel mogelijk per bank voldoen? Als u dit leest ben ik met vakantie en velen van u ook. Geniet ervan, met mondkapjes mag je overal komen, naar ik verneem zelfs op het naaktstrand…

Fijne vakantie en tot september!

Eef Janse

Van de voorzitter en even niet van de voorzitter

You May Also Like