Net even niet van de voorzitter

Eef heeft op dit moment niet de behoefte om een stukje te schrijven. Na zijn Corona periode waarvan hij herstellende is kwam er een kaakontsteking bij, daar is hij nu aan geholpen met als resultaat: niet geheel naar wens. Maar na een tweede bzeoek gaat het de goede kant op Eef ik wens jou namens alle leden een spoedig herstel.

Ik begrijp dat het ook niet altijd even gemakkelijk is die lockdown en vooral die ander halve meter maar we zullen er de komende periode mee moeten leren leven.

Wanneer wij de clubruimte weer open kunnen stellen is op dit moment nog niet geheel duidelijk. Als bestuur begrijpen wij dat jullie wel eens een keer naar de club willen, het wachten is op wat RIVM adviseert

Wij als bestuur willen onze dank uitspreken dat je de club blijft steunen ook al krijg er op dit moment niet veel voor terug. Maar als we straks weer naar de club kunnen zal dat waarschijnlijk niet allemaal tegelijk kunnen. Misschien gespreid over de dinsdag- of woensdagavond of zaterdagmorgen laat je gedachten er eens over gaan en doe een suggestie dan nemen we die mee in de volgende uitgave.

U begrijpt dat onze inkomsten alleen de contributie is vanaf maart, dat dekt niet alle kosten, we zullen waarschijnlijk onze reserves moeten aanspreken, maar dat is op die moment nog niet nodig. We zijn nu een club met 40 leden en als dat aan het eind van het jaar nog zo is redden we het. Laat ons niet in de steek.

W. Veneboer, penningmeester

Net even niet van de voorzitter

You May Also Like