Van de voorzitter

Bent u ook zo blij dat we weer bij elkaar kunnen komen? Nou, ik wel! Na de eindeloze sluiting die, met een paar onderbrekingen, ruim een jaar kostte kunnen we eindelijk weer beginnen met onderhoud en verbetering van de banen. Vooral het feit dat we weer gewoon met elkaar kunnen praten en overleggen is op dit moment de grote winst.

Op dit moment geldt de regel nog dat alleen gevaccineerden geen mondkapje hoeven te dragen maar probeer wel de 1,5 halve meter in acht te nemen. Dus niet volledig gevaccineerden vragen wij een mondkapje te dragen.

En dan maar hopen dat er na de vakanties geen nieuwe golf op ons afkomt. Het bestuur zoekt naar mogelijkheden om de ventilatie van onze ruimte te verbeteren. U hoort binnenkort nader. We proberen na de vakantie een Algemene Ledenvergadering te houden.

De firma Bentink te Apeldoorn is 14 dagen gesloten om de zaak te herstellen en opnieuw in te richten. Wateroverlast door een defect riool is de oorzaak van de ellende. Wij wensen Marcel en zijn team sterkte met deze klus en succes met de her-opening!

Herman Wesselink heeft de uitnodiging van Go Ahead aangenomen en is het model van het stadion, dat Go Ahead bezit, aan het restaureren. Dit stadion bestaat geheel uit lucifer houtjes dus dit is een monnikenwerk. Inmiddels springt Peter Gilling bij voor de verlichting. De lichtbakken van het statdion worden volledig van leds voorzien .

Zelf ben ik eindelijk door de voorraad te repareren locs heen en dus kan ik iets aan modelbouw gaan doen. Heerlijk om even geen motor uit elkaar te hoeven halen! Mijn eerste klus is wat wagons van interieur, licht en reizigers te voorzien. Uiteraard digitaal schakelend!

In Houten is de eerste beurs alweer gehouden, als dat goed gaat volgen er meer! Märklin schuift de Märklin Open Dagen door naar 2022. Jammer maar zeer verstandig! Dit is een wat zakelijke opsomming van feiten geworden, beschouwt u het maar als vervanging van mijn wekelijkse babbel die u lang hebt moeten missen. Nou ja, missen…

Ik wens iedereen een fijne vakantie. Blijf alstublieft gezond!! Mag ik tenslotte nog de aandacht van alle leden vragen voor opruimen en schoon maken van onze ruimte? En misschien eens wat weggooien of meenemen naar huis .

Eef Janse

Van de voorzitter

You May Also Like