Van de voorzitter

Hoera we zijn weer open!

Na de zoveelste lock-down mochten we vorige week de deuren van onze vereniging weer openen en daar werd ik erg blij van. Immers, na bijna 2 jaar corona ellende en dus een vereniging die zich meestal niet kon verenigen werd het steeds moeilijker om voeling met elkaar te houden en liepen onze projecten wel heel erg veel vertraging op. Hopelijk zijn we er nu vanaf en kunnen we dit virus in de toekomst onder de duim houden met af en toe een extra injectie. We beginnen dus het jaar 2022 hoopvol en ik kijk uit naar een normaal verenigingsleven. Ik heb u begin december opgeroepen indien mogelijk een extra bijdrage in de verenigingskas te storten omdat het tekort wel erg groot dreigde te worden. U hebt daar geweldig op gereageerd en we hebben een zeer tevreden penningmeester.

Hartelijk dank aan alle leden!

Het bestuur heeft het plan om dit voorjaar geen open dag te houden met bezoekers en ook niet deel te nemen aan de Nationale Modelspoor dagen. We vinden dit nog een beetje te vroeg. In plaats daarvan hebben we het plan om de Algemene Ledenvergadering dit voorjaar te organiseren op zaterdagmorgen 9 april aansluitend de rest van de dag een verenigingsdag te houden waarbij naar hartenlust gereden kan worden en uiteraard de familieleden welkom zijn. Een hapje en drankje hoort daar natuurlijk ook bij. Tegen die tijd hopen we dat de ramen met ventilatieroosters die we vorige maand besteld hebben geplaatst zijn en dat we een luchtcirculatiesysteem lags het plafond in werking hebben.

De grootste zorg van het bestuur is op dit moment namelijk het gebrek aan ventilatie in de verenigingsruimte. Wanneer wij deze dag gaan houden hoort u binnenkort van ons. Verder gaan we ons voorbereiden op de uitgave van nummer 100 van het Spoornieuws. Het nummer dat nu voor u ligt is namelijk nummer 99… We denken aan een speciale uitgave die u allemaal gedrukt gaat ontvangen en die er toch wat anders uit ziet dan de ‘normale’. Ik zou het erg leuk vinden als we een deel van deze jubileum uitgave konden vullen met herinneringen van de leden aan hun tijd bij de vereniging. Dus schrijf voor ons een klein stukje over hoe u bij ons kwam, opmerkelijke dingen of gewoon bloopers die u bij de MSCD hebt zien gebeuren. Laten we met zijn allen SPOORNIEUWS 100 tot een speciale uitgave maken! Hebt u nog foto’s van ‘vroeger’ stuur ze dan even mee?

Afsluitend, Corona blijft om ons heen. Blijven jullie alsjeblieft de normale voorzorgsmaatregelen in acht nemen, hou voldoende afstand en ontsmet de handen regelmatig.

Van de voorzitter

You May Also Like