De vereniging

Wie zijn wij

Onze vereniging bestaat momenteel uit ruim dertig leden van jong (11) tot oud (93). Ongeveer 10% van onze leden is jeugd. We zijn een actieve vereniging, waarvan de resultaten onder andere op deze website te vinden zijn.

Naast het plezier in de hobby voor de leden zelf, zijn we ook een club met een missie:
Spelenderwijs techniek naar de jeugd brengen. Modelspoor is heel veelzijdig en een fantastisch middel om jongeren kennis te laten maken met allerlei technieken. Dat doen we dan ook met veel enthousiasme.

Kom eens kijken

Iedereen met interesse voor modelspoor is van harte welkom een kijkje te komen nemen en een praatje te maken. Ook beginnende modelspoorders en ’herintreders’ met vragen zien we graag. Wij zijn er in ieder geval op:

Woensdagavond van 19:00 – 22:30 uur (verenigingsavond)
Dinsdagavond van 19:00 – 22:00 uur
Zaterdagmorgen van 10:00 – 12:30 uur

Iedere 2e woensdag van de maand is rij-avond waarbij leden hun eigen materieel kunnen meebrengen om te rijden op de verschillende banen. Dit is de beste avond om de banen in bedrijf te zien.

Lidmaatschap

De vereniging wordt vrijwel geheel gefinancierd uit eigen middelen. Contributie van leden is daarom belangrijk. Verder zijn er de inkomsten van verkoop van gebruikte spullen, vrijwillige eigen bijdragen van sommige leden en een klein deel sponsoring van het bedrijfsleven.

Lidmaatschap van de vereniging voor volwassenen kost € 15,00 per maand.
Jeugdleden hebben een gereduceerd tarief van € 7,50 per maand.

Contactgegevens

Bezoekadres
Ons clubruimte bevindt zich aan de
Nijmegensestraat 7
7418 BZ  Deventer

Secretariaat
Secretaris MSCD
p/a Ploeg 2
7451 XR  Holten
secretaris@mscd.nl