Afscheidsdag De Seinpaal, Cactus Oase Ruurlo

Zoals jullie in het voorwoord van de voorzitter hebben kunnen lezen was dit de laatste beursdag van de Seinpaal tussen de cactussen. Daarom besloot de bouwgroep om 22 en 23 oktober naar Ruurlo af te reizen om samen met de Seinpaal er een mooie laatste weekend van te maken en dat is gelukt.

Beide dagen hadden de Seinpaal aan belangstelling niet te klagen. Het was keurig verzorgt de bezoekende clubs werden goed in de watten gelegd. We werden voorzien van de nodigde consumpties en etenswaren. Mensen van de Seinpaal wij willen daarvoor onze dank uitbrengen voor deze verzorging.

Het was zo druk dat de Bouwgroep MSCD niet iedereen te woord kon staan, maar het geeft ons wel een prettige gevoel als iemand binnen komt en zegt: zo ze zitten er weer en zijn druk bezig dat is wat meer clubs zouden moeten doen. Ziet er altijd goed verzorgt uit en dat is het visitekaartje van MSCD, ga zo door bouwers, misschien dat meer mensen dit gaan oppakken.

Mensen van de Seinpaal wij hopen dat jullie spoedig de ruimte vinden om jullie hobby weer op de pakken en weer verenigingen kunnen ontvangen. VEEL SUCCES EN TOT ZIENS!!!

Als bomenmaker dank aan Ernest, Theo B., Hans N., en Arend. voor de ondersteuning.

Wim Veneboer

Afscheidsdag De Seinpaal, Cactus Oase Ruurlo

You May Also Like