Tentoonstelling ’Speelgoed voor jong en oud’

Op 17 november j.l. zouden Eef en ik de tentoonstelling `Speelgoed voor jong en oud` bezoeken. Door de corona omstandigheden zegde Eef op het laatste moment hiervoor af en ben ik alleen naar de Waag in Deventer gegaan om de tentoonstelling te bekijken.

Aanleiding voor dit bezoek was de uitnodiging van Ewout van der Horst en Petra van Boheemen. Zij hebben ons namens het Deventer Verhaal uitgenodigd om de tentoonstelling te bezoeken.

Na binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen en ging richting de tentoonstelling die in de kelder van het gebouw bleek te zijn. Zoals de naam van de tentoonstelling al aangeeft was daar allerlei speelgoed te zien. Ik heb natuurlijk vooral gelet op modelspoor gerelateerde zaken. Hierbij vielen mij enkele Marklin attributen op. Zoals een station en een wagen van lang geleden. Ook was er in een wand een moderne ICE modeltrein verwerkt.

Na dit alles bekeken te hebben ben ik weer richting Twello gegaan. Het was zeer de moeite waard. Bedankt Deventer Verhaal voor de uitnodiging.

Ernest van Voorst tot Voorst

Tentoonstelling ’Speelgoed voor jong en oud’

You May Also Like