De MSCD door de ogen van een fotograaf

Hoe mooi zijn onze banen eigenlijk?

Nog net voor de tijdelijke sluiting van de vereniging werden er voor “100 Jaar station Deventer” foto’s gemaakt die gebruikt konden worden voor de regionale en mogelijk landelijke dag- en weekbladen om bekendheid te geven aan onze manifestatie.

Hiervoor kwam e en professionele fotograaf, Theo de Kreek, een middag met zijn apparatuur naar de vereniging. Ik mocht af en toe de lamp verplaatsen en aan of uit doen en verder bewonderend toekijken… Theo de Kreek is in Deventer en de wijde omtrek bekend om de schitterende foto’s die hij maakt. Binnen “100 jaarstation Deventer” was hij bezig met het voorbereiden van een fototentoonstelling over dit onderwerp die eveneens
in de Lebuinuskerk bezocht zou kunnen worden.
Het resultaat van zijn bezoek aan de MSCD was een aantal erg mooie foto’s die ik met u mag gaan delen. Verspreid over een aantal uitgaven van dit “Corona Spoor Nieuws” zullen deze foto’s u hopelijk inspireren om leuke kleinigheden te gaan maken die op de banen passen of u op nieuwe ideetjes brengen.
Veel plezier met “De MSCD door de ogen van een fotograaf”.

Ik begin in deze uitgave met onze N-Baan. Hier zijn de laatste jaren een aantal schitterende modelgebouwen voor gemaakt. De details in deze kleine schaal zijn verbluffend en beslist een compliment aan de bouwers. Ook degenen die het landschap met deze gebouwen ingericht hebben kunnen trots op hun werk zijn! Stuur de foto’s eens rond aan vrienden en bekenden en kijk eens of zij de gebouwen herkennen….
Eef JanseDe MSCD door de ogen van een fotograaf

You May Also Like